HTML

blog leírása

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) dominánsan öröklődő inzulin receptor betegség. A leggyakoribb női endokrin zavar, a nők 10%-át is érinti. Nálam 25 évesen diagnosztizálták a betegséget, és most küzdök ellene.

Hirdetés

 
 
banner_160x600_gyerek_mlm_endre.jpg
 
mlmdiszkont
 
Alapvető élelmiszerek és háztartási cikkek egy helyen, multik árai alatt. Nálunk nem csak spórolsz, hanem keresel is!
Nagy ritkán, talán összesen kétszer-háromszor életed során találkozhatsz egy lehetőséggel, ami jelentősen megváltoztathatja az életed. Ezek a lehetőségek általában szoros kapcsolatban vannak valamilyen alapvető technológiai, politikai, társadalmi vagy gazdasági változással.
Mi a feladat? Vásárold meg itt olcsóbban, amit amúgy is megvennél az áruházakban, mutasd meg ezt ismerőseidnek is, majd kompenzációs tervünknek köszönhetően keress komoly mellékkeresetet, vagy érd el az anyagi függetlenséget. 

Ez ennyire egyszerű lenne? Tekintsd meg prezentációnkat online, vagy élő előadásainkon, és győződj meg róla magad!

Ha regisztrálni szeretnél, azt ezen a linken megteheted:

Utolsó kommentek

  • Lili Ábrahám: @Idna: Nekem is PCOS betegségem volt. Nekem a Mens Mentisben segítettek, azóta jól érzem magam. Sp... (2015.03.13. 11:11) A PCOS kezelése
  • seahorse99: @seahorse99: Ja,és akkor még nem is beszéltem arról,h sok nőgyógyász érdekeivel egyenesen ellentét... (2012.05.29. 17:10) A PCOS kezelése
  • seahorse99: Sziasztok! Én március vége óta tudom,h inzulinrezisztens vagyok. Június végén megyek vissza az orv... (2012.05.29. 17:01) A PCOS kezelése
  • Munyi cica: Sziasztok! Nekem soha nem volt PCO-m, de ismerek egy étrendet, jó szívvel ajánlom mindenkinek, olv... (2011.04.10. 21:27) ezek az elemek, határozzák meg az élelmiszerek GI értékét.
  • Mária, Anna: Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a kezeltek közül ki járt már eredménnyel? Köszönöm (2011.04.10. 00:28) A PCOS kezelése
  • Utolsó 20

források

www.pco-szindroma.hu
www.vitalitas.hu
www.fogyokurak.hu
www.origo.hu
www.mezvirag.hu
www.femina.hu
www.macosz.hu
www.hazipatika.com
www.lombikbaba.hu
www.informed.hu

A diéta

2008.01.15. 10:18 mandorla

Az inzulin-szint kiugrások elkerülése, az emelkedett inzulin-szint csökkentése, túlsúlyosakon egyúttal a testsúly normalizálása a cél. Olyan, mint amit a cukorbetegek is alkalmaznak: az értrendből ki kell iktatni a cukrot, a cukros ételeket, továbbá csökkenteni kell a vércukorszintet gyorsan és magasra emelő un. magas glikémiás indexű ételek bevitelét. Napjában többször, de egyszerre csak keveset szabad enni.

Túlsúlyosakon ehhez még a napi étkezés össz-energiatartalmának (kalóriatartalmának) lényeges csökkentésével elért fogyás (a testsúly normalizálása) is szükséges. Az étkezésben tehát a növényi eredetű anyagok (saláta, főzelékfélék, gyümölcsök) fogyasztását kell előtérbe helyezni, mindenképpen csökkenteni kell az étkezés zsiradéktartalmát. Kerülni kell az üdítőket, gyümölcsleveket is beleértve (a gyümölcsöt természetes formában kell fogyasztani), ivásra legjobb az ivóvíz, mely nem tartalmaz sem cukrot, sem felesleges kalóriákat, sem ismeretlen adalékanyagokat.

Szólj hozzá!

Címkék: diéta

A bejegyzés trackback címe:

https://pcos.blog.hu/api/trackback/id/tr61298068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása