HTML

blog leírása

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) dominánsan öröklődő inzulin receptor betegség. A leggyakoribb női endokrin zavar, a nők 10%-át is érinti. Nálam 25 évesen diagnosztizálták a betegséget, és most küzdök ellene.

Hirdetés

 
 
banner_160x600_gyerek_mlm_endre.jpg
 
mlmdiszkont
 
Alapvető élelmiszerek és háztartási cikkek egy helyen, multik árai alatt. Nálunk nem csak spórolsz, hanem keresel is!
Nagy ritkán, talán összesen kétszer-háromszor életed során találkozhatsz egy lehetőséggel, ami jelentősen megváltoztathatja az életed. Ezek a lehetőségek általában szoros kapcsolatban vannak valamilyen alapvető technológiai, politikai, társadalmi vagy gazdasági változással.
Mi a feladat? Vásárold meg itt olcsóbban, amit amúgy is megvennél az áruházakban, mutasd meg ezt ismerőseidnek is, majd kompenzációs tervünknek köszönhetően keress komoly mellékkeresetet, vagy érd el az anyagi függetlenséget. 

Ez ennyire egyszerű lenne? Tekintsd meg prezentációnkat online, vagy élő előadásainkon, és győződj meg róla magad!

Ha regisztrálni szeretnél, azt ezen a linken megteheted:

Utolsó kommentek

  • Lili Ábrahám: @Idna: Nekem is PCOS betegségem volt. Nekem a Mens Mentisben segítettek, azóta jól érzem magam. Sp... (2015.03.13. 11:11) A PCOS kezelése
  • seahorse99: @seahorse99: Ja,és akkor még nem is beszéltem arról,h sok nőgyógyász érdekeivel egyenesen ellentét... (2012.05.29. 17:10) A PCOS kezelése
  • seahorse99: Sziasztok! Én március vége óta tudom,h inzulinrezisztens vagyok. Június végén megyek vissza az orv... (2012.05.29. 17:01) A PCOS kezelése
  • Munyi cica: Sziasztok! Nekem soha nem volt PCO-m, de ismerek egy étrendet, jó szívvel ajánlom mindenkinek, olv... (2011.04.10. 21:27) ezek az elemek, határozzák meg az élelmiszerek GI értékét.
  • Mária, Anna: Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a kezeltek közül ki járt már eredménnyel? Köszönöm (2011.04.10. 00:28) A PCOS kezelése
  • Utolsó 20

források

www.pco-szindroma.hu
www.vitalitas.hu
www.fogyokurak.hu
www.origo.hu
www.mezvirag.hu
www.femina.hu
www.macosz.hu
www.hazipatika.com
www.lombikbaba.hu
www.informed.hu

nike+

2008.08.13. 21:23 mandorla

Miről is szól ez a kütyü amit a két márkaóriás hozott létre?

 

 

 

 

 

 

Három dolgot kell beszereznünk, ahhoz hogy élvezhessük, mindazt amit nyújtani tud:

- kell egy ipod nano

- egy nike+ futócipő

- és kell egy nike+ sport kit (cipőbe helyezhető szenzor plusz egy adapter az ipodra)

A cipőbe elhelyezett érzékelő és a vevőegység egy gyorsulásmérő és a szabadalmazott Nike+ iPod technológia segítségével követi a láb mozgását és ez alapján határozza meg a távolságot, időt, tempót és az elégetett kalóriákat.

Ha megvan minden szükséges termék már nincs más hátra, el kell indulni és futni a köröket. Az elején beállíthatjuk, hogy mennyit akarunk futni, vagy hogy milyen hosszan, vagy akár azt, hogy hány kalória elégetése után szeretnénk abbahagyni a futást. Ha például beállítunk 30perc futásidőt, akkor az ipodunk minden 5 perc elteltével szólni fog nekünk, hogy hogy állunk egy kellemes női (vagy kívánság szerint férfi) hangon. A végén kapunk egy összesítést a megtett távról, időről, tempóról, és kalóriáról. Majd ezeket az adatokat feltölthetjük a nikeplusz weboldalára, és részesei lehetünk a világ legnagyobb futóklubjának.

Én nekem azért vált be, mert motivációt ad olyan napokon amikor legszívesebben ki se mozdulnék itthonról.

1 komment

Címkék: testmozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://pcos.blog.hu/api/trackback/id/tr21614839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vigh Előd · http://www.online-penz.hu 2008.08.14. 07:53:03

Ez nagyon klassz kütyü, nem hittem volna, hogy ilyeneket csináltak már. Nagyon klassz. (és tök érdekesen írtál róla, tök jó)
süti beállítások módosítása